Ik ben Marloes Buurman, moeder van twee prachtige zoons, Sydo (2014) en Fedde (2016), getrouwd met mijn lieve man Bas, woonachtig in Eemnes en trotse eigenaresse van Praktijk Kids Connect.

Na mijn rondreis door Australië (2004) wilde ik meer verdieping in mijn leven en volgde ik de opleiding HBO Pedagogiek, Bachelor of Education en minorspecialisatie in Toegepaste Psychologie (2008). Na 11 jaar werkervaring als pedagoog en met mijn rol als moeder is Praktijk Kids Connect geboren door de wens om meer mensen met elkaar in verbinding te brengen, te ondersteunen en inspireren in deze bijzondere tijd.

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om kinderen, jongeren, ouders en professionals meer aandacht te geven aan zichzelf en elkaar. Stil te staan waar je blij van wordt en hier de focus op te leggen, bewust worden wat er om je heen gebeurd en hoe je wilt zijn, het beste uit jezelf te halen, bewuste keuzes maken die bij je passen, meer ontspanning en genieten van elkaar.

Als pedagoog bied ik jou als kind en jou als ouder een luisterend oor en praktische begeleiding gericht op een positieve ontwikkeling. Het is laagdrempelige hulp voor ouders en kinderen tot en met 18 jaar. Voor professionals bied ik uitdagende en leuke pedagogische training en coaching op maat.

Training en coaching:

  • Kindercoaching individueel of in groepen
  • Oudercoaching (opvoedondersteuning) individueel of in groepen
  • Coaching on the job, beeldcoaching, pedagogische workshops en training voor professionals.
  • Geen wachtlijsten en lange wachttijden tussen de begeleiding en/of consulten in.
  • Je kan terecht met zowel eenvoudige als complexe vragen.
  • Er wordt in overleg gekeken welke methode het beste aansluit bij je gezin en/of je kind.

Tevens ben ik aangesloten bij Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoach/pedagoog. Waardoor ik voldoe aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillenzorg (Wkkgz), registratie van Verklaring Omtrent Gedrag en opleidingsdiploma’s, onderschrijf ik de beroepscode van Adiona en ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook volg ik geregeld trainingen, cursussen en kwaliteitskringen.