Wil jij ook gelukkig zijn? Je prettig voelen? Je verder willen ontwikkelen? Het naar je zin hebben op school? Begrepen worden door je ouders?

Als kind of jongere wil je lekker in je vel zetten, energie hebben en positief zijn. Dan ben je in staat om makkelijker positieve gedachten te hebben, vrienden te maken, leren op school, samen spelen etc. Maar soms krijg je te maken met ingrijpende gebeurtenissen, die problemen kunnen geven in het leven. Of je zit niet lekker in je vel, zonder dat daar een aanwijsbare reden voor is. Situaties die vragen kunnen oproepen waar je misschien graag antwoord op wil hebben. Op een positieve wijze leer jij je probleem te beïnvloeden of op te lossen.

Kindercoaching individueel


Kindercoaching in een groep

Voel je welkom om vrijblijvend (met toestemming van je ouders) jouw verhaal te delen door contact met ons op te nemen. Samen kijken we naar wat passend is bij jou hulpvraag. Soms is een klein advies al voldoende om verder te gaan Je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben geen wachtlijst.

Hoe verloopt het contact?

Stap 1: Contact opnemen.
Je hebt iets over mij gehoord via bekenden of je hebt iets over mij gelezen op sociale media. Je kan telefonisch, via mail of Whats-app contact opnemen.

Stap 2: Kennismaken
We hebben een telefonisch kennismakingsgesprek. We bespreken kort of jouw hulpvraag passend is bij mijn aanbod. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Stap 3: Intakegesprek
Tijdens dit gesprek luisteren wij naar jou verhaal. Samen kijken we welk traject het beste past bij jou hulpvraag. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Stap 4: Coachplan
Ik mail jou en je ouders mijn coachplan en kostenoverzicht. Afhankelijk van de hulpvraag worden de aantal coachsessies gepland. Gemiddeld tussen 3-5 coachsessies. Zo weet jij waar jij aan toe bent.

Stap 5: Start coachsessie
De coachsessies duren 45 minuten. Na deze coachsessie van het kind sluit de ouder nog even aan. Je kan dan laten zien waar je aan gewerkt hebt en ik kan op dat moment het vervolg met jullie bespreken. Ik vind dit belangrijk voor de betrokkenheid en samenwerking.

Stap 6: Eindverslag
In het eindverslag kunnen jullie terug lezen waar we met elkaar aan gewerkt hebben. De ouder is namelijk de aangewezen persoon om alle handvatten die tijdens de coachsessies zijn aangereikt voor te blijven zetten. Dan pas zullen de resultaten het beste zichtbaar zijn.

 

Voor contact of voor meer informatie klik hier.