Wat vindt jij leuk aan het moederschap? Wil je ontdekken waar jou kracht ligt als ouder? Of wil je bijvoorbeeld meer weten welke tips en trics er zijn om je verbonden te voelen met jezelf en met je kinderen? Onder het genot van een kopje thee of koffie hebben we het over je moederschap.

In alle drukte van de dag ben je als moeder bezig, je hebt een relatie met je partner of je bent alleenstaande ouder, je hebt familie, je vrienden, je buren, je sport en je werk. Druk druk druk. Het is niet altijd even makkelijk om alles in balans te houden. Misschien weet je het soms ook even niet meer. Maar hoe fijn is het om eens even stil te staan hoe goed je bezig bent! Wat wil jij vasthouden en wat je zou willen gaan doen?

Heb jij dat weleens gedaan? Met andere moeders onder begeleiding van een pedagoog ervaringen uitgewisseld? Zodat je ook van anderen te horen krijgt hoe goed jij het als moeder doet? Het is heel waardevol om even tijd voor jezelf te nemen en je leert er zoveel van. Gezellig met elkaar zijn in de sfeer van niks moet en alles mag.

Van alle mooie uitspraken, gedachten, kwaliteiten en complimenten maak jij je een waardevolle gelukskunst voor mee naar huis!

Deze inspirerende ochtend kost 25 euro inclusief btw, materialen, biologische thee/koffie & versnapering en gezelligheid. Maximaal 6 deelnemers.

Datum volgt.

Voor contact of voor meer informatie klik hier.